ASWH onderuit in Spakenburg

0

ASWH heeft geen punten weten te pakken in Spakenburg. Tegen middenmotor Spakenburg werd er met 1-0 verloren. ASWH leek de score al vroeg in de wedstrijd te openen maar Jesper van den Bosch wist niet te profiteren van een te korte terugspeelbal bij Spakenburg. Nadat oud-ASWH’er Everton Pires Tavares nog rakelings naast schoot kwam Spakenburg in de 41ste minuut volledig uit het niets op voorsprong. Een afgeslagen hoekschop werd opnieuw ingebracht, waarna Thomas van den Houten het net wist te vinden.

In het eerste kwartier na rust probeerde ASWH aanvallend iets te creëren maar slaagt daar niet voldoende in. Een schot van Lester Pires naast het doel zorgde nog voor de meeste dreiging. ASWH kreeg nog een goede kans via Fabian Korporaal maar de Spakenburg-keeper wist redding te brengen.

Door de nederlaag blijft ASWH op de laatste plaats staan in de Tweede Divisie.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter