Advocaat gelooft nog niet in komst Kokorin naar Feyenoord: ‘Heel grote jongen’

3

Dick Advocaat hoopt deze transferwindow twee spelers te verwelkomen bij Feyenoord. Een middenvelder en – misschien nog wel belangrijker – een spits. De naam van Aleksandr Kokorin zingt rond. De trainer van Feyenoord kent hem van zijn periode als bondscoach van Rusland.

Kokorin, die een celstraf heeft uitgezeten van bijna een jaar na een vechtpartij in een kroeg, staat onder contract bij Zenit Sint-Petersburg. Een tijdelijke overgang naar Feyenoord op huurbasis wordt een lastig verhaal, denkt Advocaat. “Dat geloof ik niet. Het is een heel grote jongen, qua voetbal en qua salaris. Bij Zenit (Advocaats oude club, red.) komt hij niet aan de bak, en daar kennen ze mij, misschien dat ze denken: laat hem maar vijf maanden bij Advocaat lopen”, aldus de trainer van Feyenoord.

Lees verder bij RTV Rijnmond.

3 Comments
  1. Nico Mos zegt

    dan toch Guidetti????

  2. Gerard van Hove zegt

    Geen spits. Ga tijd besteden aan spits met doorverkoopwaarde

  3. Charles Exref zegt

    Moed houden.

Laat een antwoord achter