Zware blessure Robin van der Meer

3

Robin van der Meer komt voorlopig niet in actie voor Excelsior Rotterdam. De verdediger heeft tijdens de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven de voorste kruisband van zijn rechterknie afgescheurd.

Hij moest het veld kort na rust noodgedwongen verlaten en inmiddels is dus duidelijk wat de ernst van zijn blessure is.

Nuchter

,,In de tweede week van januari moet ik geopereerd worden’’, zegt Van der Meer. ,,Al moet dan eerst het vocht eruit zijn. Dit is natuurlijk flink balen, maar ik ben er wel heel nuchter in. Het is wat het is. Ik ga nu eerst de feestdagen vieren met mijn gezin en familie en dan gaan we daarna vooruitkijken. Ik houd er in elk geval rekening mee dat ik negen maanden aan de kant sta.’’

3 Comments
  1. Kees Wuister zegt

    Succes en beterschap Robin!!

  2. Marijke Bazen-Reudink zegt

    Het ALLERBESTE TOEGEWENST GROETJES Marijke uit Hendrik Ido Ambacht

  3. Kees van Rij zegt

    Sterkte….

Laat een antwoord achter