Zinkwegse Boys zoekt per direct een enthousiaste trainer voor Zinkwegse Boys 2

7

Ben jij enthousiast, sociaal en communicatief vaardig, een sfeermaker en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan de volgende fase bij ZWB? Bij een kleinschalige club waar gezelligheid, betrokkenheid en verbondenheid belangrijke waarden zijn.

Zinkwegse Boys 2 beschikt over een mix van ervaren en jonge spelers waar nog potentieel in zit en speelt dit seizoen weer in de 4e klasse West II (Zaterdag). Afgelopen seizoen is het team vierde geworden en het is de uitdaging om de aansluiting naar ZWB 1 te verkleinen. Het team bestaat uit allemaal positieve, enthousiaste spelers tussen de 20 en 30 jaar. De club zoekt een aanstormende trainer voor na de winterstop. Voor kandidaten die gedurende een periode een bijdrage willen leveren behoort een UEFA C opleiding van de KNVB tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerden kunnen zich melden door het sturen van een korte motivatie en C.V. naar: vvzwb@zinkwegseboys.nl t.a.v. Cees Bakker en Gerard Filius.

Overig Nieuws
7 Comments
 1. Henk De Kleijn zegt

  Mike Zinkweg?

 2. Izak Lavooij zegt

  Fred van Zon dan kan je bewijzen dat je echt een toptrainer bent!

 3. Remi Smulders zegt

  Patrick Schilperoord

 4. Jan Jaspers zegt

  Sandra van Hamburg niet bang wel enthousiast

 5. Yaromir van Maaren zegt

  Marcel van der Zande

 6. Niels Verduijn zegt

  Jeroen Trouborst

 7. Sander Boudewijns zegt

  Lars wat voor jou

Laat een antwoord achter