Zestienhoven wederom onderuit; Buurman VOB pakt winst

0

Zestienhoven zit in zwaar weer en wist dus dat er tegen buurman VOB gewonnen MOEST worden. Zo simpel was het eigenlijk wel voor aanvang van deze leuke derby!.

Er was voor de wedstrijd al sprake van het nodige vuurwerk waardoor iedereen verwachtte dat dit tijdens de wedstrijd ook wel het geval zou zijn. Dit viel zeker in de 1e helft bitter tegen. De wedstrijd o.l.v. de uitstekend op dreef zijnde arbiter Potuyt, was in die 1e helft niet echt geweldig te noemen, integendeel! 

Er valt dan ook niet echt veel over te vertellen. 16hoven begon met iets wat op een openingsoffensief moest lijken maar maakte hiermee weinig indruk op de thuisclub die na 15 minuten steeds meer in het spel voor ging komen. In dat eerste bedrijf waren er vrijwel geen kansen te noteren dus gaan we maar snel over naar de 2e helft.

Die begon veelbelovend, het was al in de 47e minuut toen Steven Vreugdenhil de bal na een scrimmage over de lijn kon koppen. De wedstrijd had dit even nodig en de verwachting was dat 16hoven na deze snelle treffer na rust de score verder uit zou gaan bouwen. Dit viel even vies tegen.

Het was VOB dat de gelijkmaker op prachtige wijze wist aan te tekenen, de geBLOKte spits kopte op schitterende wijze de 1-1 hoog in de touwen. Dit was even een domper voor de van Leeuwen formatie die door deze tegentreffer niet echt veel beter gingen acteren.

De beste kans zo’n kleine 10 minuten voor tijd was wel weer voor 16hoven. Enes Kahriman leek de bal voor een vrijwel leeg doel tot een doelpunt te promoveren maar zag tot ieders ontzetting de bal net naast de verkeerde kant van de paal belanden. 

Dat was het dan wel zo’n beetje vanaf de kant van de gasten. Aan de andere kant streed VOB voor elke meter en groeide doelman Geense eigenlijk uit tot beste man van 16hoven, iets dat eigenlijk niet had kunnen en mogen gebeuren.

Maar goed…”dan maar 1 puntje meenemen”  was de gedachte maar dit liep toch weer anders af.

Voor de 3e keer op rij verspeelde 16hoven punten in de blessuretijd (TOGB/VICTORIA’04 en nu VOB).

Slordig balverlies op het middenveld bracht de doorgebroken VOB speler alleen voor de eerder genoemde 16hoven doelman en faalde niet.

In de 93e minuut scoorde hij 2-1 wat luid bejubeld werd door de mensen van de thuisclub en terecht. VOB boekte de 1e zege van dit seizoen en zorgde er deze middag voor dat men niet alleen voor de wedstrijd het vuurwerk had laten losbarsten maar ook tijdens, en zeker ook na de wedstrijd.

16hoven droop diep teleurgesteld af, dit had nooit mogen gebeuren maar in de 4e klasse is het niet vanzelfsprekend dat je de wedstrijd zomaar even wint.  Na een prima wedstrijd vorige week thuis tegen VICTORIA’04 nu tegen “mispeer” tegen VOB, ongelofelijk….maar wel waar helaas. 

Volgende week OLIVEO thuis om 14.30 uur, laten we de draad in die wedstrijd maar weer zien op te pakken.

Laat een antwoord achter