ZBVH wint bij Abbenbroek

0

In en tegen Abbenbroek heeft ZBVH een verdiende 1-4 overwinning behaald. De Herculianen begonnen fel aan de wedstrijd en dit leidde al na vier minuten tot de 0-1. Twan Breure kon een voorzet van Davey Lodder met binnenkant voet uit de lucht binnenschieten. Abbenbroek hanteerde veelal de lange bal, maar was niet in staat om hieruit kansen te creëren. ZBVH daarentegen ging vrolijk door. Het kreeg een vrije trap recht voor het doel. De poging van Ferdinand Cats werd licht door de muur getoucheerd, waardoor de doelman kansloos was. Even later was er wederom een hoofdrol voor Ferdinand Cats. Eerst opende hij fraai op Robin Konijnenijk en was vervolgens meegelopen om Konijnendijks afgemeten voorzet bij de tweede paal binnen te koppen. Hierna nam ZBVH iets gas terug en werd er met een 0-3 tussenstand de rust bereikt.

De tweede helft begon meteen een grote kans voor ZBVH. Een fraai hakje van de net ingevallen Mike Andeweg eindigde echter op de paal. Toch viel na een uur spelen de 0-4. Wessel Schouwink werd weggestuurd in de diepte en kon afronden. Hierbij werd het vlagsignaal van de Abbenbroek grensrechter voor buitenspel genegeerd. De reactie hierop van één van de spelers van de thuisploeg leidde tot een rode kaart. Hoewel werd verwacht dat ZBVH nu verder uit kon lopen, werd het juist slordiger. Het veelvuldige balbezit kon niet worden opgezet in grote kansen. Uit een tegenaanval waarbij de ZBVH-verdediging niet goed gepositioneerd stond, wist Abbenbroek zelfs nog de 1-4 te maken. Dit was tevens de eindstand.

Laat een antwoord achter