Vierpolders laat winst tegen FC Vlotbrug glippen

0

Op de laatste zaterdag van november trad Vierpolders thuis aan tegen FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis. Vooraf stond Vierpolders met slechts 2 punten op de laatste plaats, 4 punten achter Botlek en 6 punten achter FC Vlotbrug.

In de eerste helft een wat beter fysiek en verbaal sterker FC Vlotbrug, maar toch kreeg Vierpolders de beste mogelijkheden. Michiel van den Hurk brak in de eerste helft drie keer over links door en stevende alleen op de keeper af, maar helaas werd er niet gescoord.

Ook over rechts paar fraaie aanvallen maar of de voorzet kwam net niet aan of de aanval werd wegens buitenspel, waarvan drie keer ten onrechte,  afgefloten. Met nog een gele kaart voor Bart Rollof en een tegenstander werd de rust met een 0 – 0 stand bereikt.

Na rust startte Vierpolders sterk, maar moest het alert blijven op de scherpe counters. Ondanks de vele mogelijkheden aan beide kanten leek het duel op 0 – 0 te eindigen, maar tien minuten voor tijd mocht Glenn Stoffers alleen op de doelman afgaan en wist hij de 1 – 0 aan te tekenen. In de nog spannende laatste tien minuten schoot Jesper Lakerveld met links een voorzet van Stoffers, die juist zelf 100% op weg leek naar de 2-0, over. Vrijwel direct hierna kwam Vlotbrug op 1 – 1 door Jordy Braber.  Stoffers kreeg nog wel geel net als nog een tegenstander maar gescoord werd er niet meer. De teleurstelling aan Vierpolders kant was groot maar de 1 – 1 was wel een terechte uitslag over de hele wedstrijd.

Door dit resultaat blijft Vierpolders op de laatste plaats staan, maar loopt het een punt in op Botlek dat met 6 – 0 onderuit ging  bij Zuidland. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen DVO ‘32 in Vlaardingen dat op de 6e plaats staat met 15 punten. Als er volgende week met dezelfde inzet wordt gespeeld kan er wellicht altijd nog een verrassing in het vat zitten.

Laat een antwoord achter