sv Charlois (zo) behaalt ruime overwinning op S.C. REMO

0

Charlois trad aan op het eigen Sportpark Charlois in de derde klasse B tegen S.C. Remo uit Den Haag. Het team van het duo Joop Warner/Aad Broekhuizen behaalde een ruime overwinning. Na een 1-0 ruststand volgden nog vier doelpunten in de tweede helft.

De eerste helft was een matige eerste helft aan de kant van de thuisclub. Vaak slordig balverlies en te gemakkelijk willen voetballen waren hier debet aan. Er viel één doelpunt in deze eerste helft. Precies was er een kwartier gespeeld toen verdediger Jack Punselie een vrije trap mocht nemen. Vanaf de rand van het strafschopgebied mikte Punselie de bal in de kruising en liet keeper Jonathan Krispijn kansloos; 1-0. Vlak daarna was er de mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, maar aanvoerder Jeffrey Pols kopte hoog over. Daarna waren er nog genoeg mogelijkheden, echter het vizier stond niet op scherp.

WEER VRIJE TRAP

Na de pauze konden de ‘verkleumde’ toeschouwers juichen. Weer was het Punselie, die uit een vrije trap scoorde; 2-0. Niet veel later was het Pols, die goed doorliep op een lange bal en beheerst de 3-0 liet aantekenen. Twintig minuten voor tijd was het Remco de Neef, die het veel sterkere Charlois in de tweede helft, de 4-0 op het scorebord liet noteren. Vlak voor tijd gaf de prima fluitende Ozkulluk Charlois een terechte strafschop. Jeffrey van Veen werd onheus bejegend in het strafschopgebied. Van Veen nam zelf de toegekende strafschop en bracht met 5-0 de eindstand op het scorebord. De score had zelfs 6-0 kunnen worden, maar de bal van Pols eindigde op de lat en was tevens het laatste moment van de wedstrijd. Een mooie score, die de thuisclub behaalde waar het in de eerste helft er zeker niet naar uitzag, maar in de tweede helft met een goed herstel de zege veilig stelde. Remo daarentegen probeerde wel te voetballen, maar kon het niet bolwerken tegen dit Charlois. Een tevreden Broekhuizen na afloop: „De eerste helft was bijzonder slecht en de spelers speelden ver onder de maat. De tweede helft was stukken beter en ik ben blij, dat het zo gelopen is. Bovendien is het natuurlijk leuk, dat wij zo de eerste plaats tot nu toe kunnen innemen”.

 

Laat een antwoord achter