Rijnmond HS legt GHVV’13 over de knie

0

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft na een mindere periode weer eens drie punten gepakt. Aan de Botreep werd GHVV’13 met 4-2 naar huis gestuurd.

ALs GHVV’13 via aanvoerder Danny Poldervaart op 0-1 komt lijkt het opnieuw een lastige middag te worden voor de Rijnmonders. Rijnmond HS zet echter de vroege teleurstelling om in goed spel dat resulteert in een snelle gelijkmaker. Na een voorzet van Lorenzo Kranenburg schiet Justin Snijders 1-1 binnen.

De energie die deze treffer bracht vloeide voort in het kwartier na de goal. Rijnmond HS speelde goed en zette GHVV’13 vast op eigen helft. 

Na 22 minuten schiet Mitchell de Wit de 2-1 binnen na een geweldige aanval. Na 36 minuten komt GHVV’13 nog wel terug tot 2-2 na slap ingrijpen van de Hoogvlietse verdediging. Jordi Breestraat profiteerde hier maximaal van.

Rijnmond HS startte de tweede helft gelukkig beter dan de eerste. Na 7 minuten schiet Lorenzo Kranenburg een vrije trap via de muur achter doelman Erwin van Trigt. Als Joshua Olymph een kwartier voor tijd de 4-2 binnen kopt, is het duel gespeeld. Rijnmond HS voetbalt de wedstrijd volwassen uit en pakt verdiend drie punten.

Scheidsrechter Marcel Smit floot een uitstekende wedstrijd en trok gele kaarten voor Lyshon Leona en Romeo Rommy (RHS) en voor Clifford Robinson, Victor Kriek, Mark van der Meijden en Morris Gelderland (GHVV’13)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy, Stefan de Kovel, Tom Beker, Joshua Olymph, Runell Martes, Roddy Soares (Jorginho Pietersz), Michael Birnie, Lorenzo Kranenburg, Mitchell de Wit (Lyshon Leona), Justin Snijders (Rohaindrick Hooi)

Laat een antwoord achter