Rijnmond HS in slotfase onderuit bij CION

0

Rijnmond Hoogvliet Sport heeft op het nippertje verloren van koploper CION. Na een 0-2 voorsprong bij rust werd met 3-2 verloren.

Twee vrije trappen van Justin Snijders zorgden voor de 0-2 voorsprong bij rust. Beide vrije trappen werden door CION-doelman Struis losgelaten. Lorenzo Kranenburg en Mitchell de Wit waren attent en namen beide een goal voor hun rekening. Het spel gaat over en weer en niks lijkt Rijnmond HS in de weg te staan te winnen van CION.

Na de rust een ander spelbeeld. CION voert het tempo op en neemt het doel Hoogvlietse doel met regelmaat onder vuur. In de 65e minuut scoort CION uit een vrije trap de 1-2. Na 80 minuten is de onnavolgbare scheidsrechter Obradovic de enige die een handsbal in het strafschopgebied ziet. Het vervelende gevolg daarvan was een zeer onterechte strafschop voor CION, die onberispelijk binnengeschoten werd. Acht minuten later opnieuw een vreemde beslissing van de leidsman.

Hij kent een vrije trap (zonder overtreding hieraan vooraf) toe op de punt van het strafschopgebied. Deze vrije trap vliegt langs doelman Boom, die zijn ploeg met een aantal prachtige saves in de wedstrijd hield, in de rechterhoek, 3-2. Scheidsrechter Obradovic was onnavolgbaar en gaf geel aan Noordam en Malaihollo (CION) en aan Boom, Birnie, de Wit, Buurman, Soares en Tilleman (Rijnmond HS).

Rijnmond HS: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy (Jordy Buurman), Tom Beker, Stefan de Kovel, Joshua Olymph, Runell Martes, Roddy Soares, Michael Birnie (Vincent van Bolhuis), Justin Snijders (David Versluis), Mitchell de Wit, Lorenzo Kranenburg.

Laat een antwoord achter