Rijnmond: ‘Plannen Feyenoord-City botsen met provinciale afspraken’

10

De Provincie Zuid-Holland heeft forse kritiek op de plannen voor Feyenoord-City. Het voldoet niet aan de veiligheidseisen van de provincie en ook ziet de provincie problemen met plannen rondom geplande winkels.

In de brief van de provincie, die in handen kwam van website Vers Beton, wordt de conclusie getrokken dat het plan moet worden aangepast, omdat het ‘onvoldoende rekening houdt met de betrokken provinciale ruimtelijke belangen’.

Een van de eerste punten die de provincie aanstipt is de bouw van het stadion, dicht tegen de rivier aan. Zo kan er alleen maar dicht aan de waterkant gebouwd worden als er sprake is van een ‘groot maatschappelijk of bedrijfseconomisch belang’, maar die vereiste is volgens de provincie ‘volledig vergeten’.

Lees verder op Rijnmond.nl

10 Comments
 1. Leon van Bijsterveld zegt

  Hallo, ik heb een krediet van 15.000 euro gekregen van een zeer eerlijke en serieuze dame. De voorwaarden zijn goed evenals de terugbetalingsmethode. Het is echt de zeer betaalbare rentevoet. Als je ook een tegoed nodig hebt, kun je hier contact met haar opnemen. Haar e-mailadres: boginskadiana@gmail.com

 2. Corne Kuystermans zegt

  Wat een lachfilm

 3. Corne Kuystermans zegt

  Wat een lachfilm

 4. Maurice Christiaansen zegt

  en we zakken steeds verder weg

 5. Ruud van Zanten zegt

  Eric

 6. Cor van Mannekes zegt

  Goh worden de jongens en meiden van de provincie nu al wakker?

 7. Eddy Dobbelaar zegt

  Gebed zonder end

 8. Arno de Man zegt

  Welke van alle tegenslagen zou nou eerder onderkend kunnen zijn ? Dit getuigt niet van veel inzicht in de stakeholders…

 9. Leon Rotterdam zegt

  Mooi zo

 10. Ernst Versloot zegt

  Goed verhaal om voor en tegen standers tegen alkaar op te zetten

Laat een antwoord achter