Peter Wubben en Spijkenisse na acht jaar uit elkaar

0

Na een samenwerking van 8 jaar hebben v.v. Spijkenisse en Peter Wubben in goed overleg besloten de samenwerking aan het eind van dit seizoen te beëindigen.

v.v. Spijkenisse heeft onder Wubben een aantal mooie hoogtepunten beleefd. Het kampioenschap in de hoofdklasse A springt er wel uit. Gedurende een lange periode heeft Spijkenisse opzien gebaard met aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

Vorig seizoen en ook dit seizoen verloopt het allemaal wat moeizamer. Zowel Peter Wubben als v.v. Spijkenisse denken dan ook dat nu het moment gekomen is om afscheid te nemen van elkaar.

De afgelopen jaren is er veel jong talent doorgestroomd naar Spijkenisse 1. Dat jonge talent gaat bij Spijkenisse voor een mooie toekomst zorgen. Wubben zal er met zijn selectie alles aan doen om er voor te zorgen dat de verdere ontwikkeling van onze talenten ook volgend seizoen in de hoofdklasse kan plaatsvinden.

Laat een antwoord achter