Oud-Feyenoorder De Graaf na vechtpartij weggestuurd bij ADO Den Haag

2

Na een conflict maandag heeft ADO Den Haag assistent-trainer Edwin de Graaf direct naar huis gestuurd. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord heeft het aan de stok met middenvelder Donny Gorter.

Dat liep zo hoog op dat anderen de reservespeler met man en macht tegen hebben moeten houden omdat hij de trainerskamer met Edwin de Graaf wilde bestormen. Volgens de Telegraaf zou het conflict tussen De Graaf en Gorter betrekking hebben op de ‘relationele sfeer’ en dus niet over voetbal gaan.

Technisch manager Jeffrey van As heeft Gorter wel op het matje geroepen maar zag geen aanleiding om de speler te straffen. Dit heeft hij wel bij Edwin de Graaf gedaan. De assistent is niet op non-actief gesteld, omdat de algemeen directeur van ADO Den Haag Mohammed Hamdi in het buitenland verblijft. De Graaf mocht vandaag niet op de club komen en wordt woensdag bij ADO Den Haag verwacht voor een gesprek.

De Graaf was na het vertrek van Fons Groenendijk net doorgeschoven van tweede naar eerste assistent, omdat Dirk Heesen nu tijdelijk hoofdtrainer is. In het verleden was De Graaf jeugdtrainer bij Feyenoord. Daar raakte hij in opspraak omdat hij met iets te veel alcohol op achter het stuur was gekropen en bij een ongeluk betrokken raakte. De Rotterdamse club stelde hem toen enkele dagen op non-actief.

2 Comments
  1. Fred Gotzenberger zegt

    Volgens mij is het Donny Gorter.

  2. Jeroen Lubberding zegt

    Ik was er gisteren, Ado den Haag tegen Telstar (3-2)

Laat een antwoord achter