Ommekeer blijft voor ASWH ook tegen Rijnsburgse Boys uit

0

SWH snakt al weken naar een positief resultaat in de competitie. Helaas bleef de ommekeer ook vanmiddag uit. De Ambachters verloren op sportpark Schildman van Rijnsburgse Boys (1-2), waardoor de puntloze reeks dus opnieuw verlengd werd.

De wedstrijd begon nog prima voor de ploeg van trainer Rogier Veenstra. Binnen het kwartier kopte Sam van de Kreeke ASWH op voorsprong. Helaas kwam Rijnsburgse Boys halverwege de eerste helft op gelijke hoogte, waarna de bezoekers na de onderbreking zelfs de leiding namen. In de slotfase kwam ASWH nog één keer heel erg dicht in de buurt van een punt, maar het mocht niet zo zijn. Daardoor blijven de Ambachters voorlaatste op de ranglijst

ASWH – Rijnsburgse Boys 1-2 (1-1) 13. 1-0 Sam van de Kreeke 24. 1-1 Masies Artien 61. 1-2 Furhgill Zeldenrust

Scheidsrechter: Jesse Rozendal

ASWH: Michel Franken; Clarence Bijl, Josimar Lima, Gilmaro van de Werp, David Almeida; Kenny Anderson (76. Nick Slotboom), Fabian Korporaal (46. Lester Pires), Koen Wesdorp, Lars Bosscha (76. Abderrahim Loukili), Ismail Yildirim; Sam van de Kreeke

Rijnsburgse Boys: Bradly van der Meer; Bert Koomen, Masies Artien, Roderick Gielisse, Jordy Strooker; Joël Tillema, Bram Ros, Jeroen Spruijt (89. Marc Magan); Anthony van Dongen (71. Jaïro Schet), Dani van der Moot, Furhgill Zeldenrust

Laat een antwoord achter