Nieuwenhoorn – Hellevoetsluis op later tijdstip

0

Hoewel het kwaliteitsverschil aanzienlijk is en het verschil op de ranglijst groot, blijft dè derby van Voorne-Putten een op zichzelf staande wedstrijd, waarvan de uitslag niet te voorspellen is.

Hellevoetsluis won in de laatste jaren vaker dan dat het verloor, dus ook voor deze editie is er geen voorspelling te maken. Om iedereen de gelegenheid te geven deze wedstrijd te aanschouwen, is de wedstrijd na onderling overleg verplaatst naar 17:00 uur.

Hoewel het kwaliteitsverschil aanzienlijk is en het verschil op de ranglijst groot, blijft dè derby van Voorne-Putten een op zichzelf staande wedstrijd, waarvan de uitslag niet te voorspellen is. Hellevoetsluis won in de laatste jaren vaker dan dat het verloor, dus ook voor deze editie is er geen voorspelling te maken.

Om iedereen de gelegenheid te geven deze wedstrijd te aanschouwen, is de wedstrijd na onderling overleg verplaatst naar 17:00 uur. Scheidsrechter bij het duel is P.T. van Veelen.

Laat een antwoord achter