Marcel van Helmond weg bij Wilhelmina’26

0

Komende zomer komt er na twee seizoenen een einde aan de samenwerking tussen Wilhelmina’26 en trainer Marcel van Helmond. De spelersgroep is hierover dinsdagavond geïnformeerd.

Wilhelmina’26 staat momenteel zevende in de 2e klasse F. Oud-prof Marcel van Helmond was eerder trainer van IFC, WNC en GRC 14. Ambities niet parallel “Mijn besluit is puur op gevoel. Ik wil ook als trainer het hoogste bereiken en heb besloten een nieuwe uitdaging te gaan zoeken”, licht Van Helmond (53) zijn beslissing toe.

“Wilhelmina’26 is een familiaire en uiterst gezellige club, maar op het sportieve vlak lopen de ambities niet helemaal parallel met die van mij. Zelf heb ik de ambitie hogerop te gaan als trainer, het liefst bij een eerste- of hoofdklasser”, aldus de in Oosterhout woonachtige trainer.

Laat een antwoord achter