Leen’s voetbalweersverwachting: Zacht weekend

0

Vandaag was een natte dag en het waaide stevig door. In de loop van de middag werd er zachtere lucht aangevoerd.

Komende avond en nacht kan er eerst nog enige lichte regen of een enkele bui vallen. Vannacht blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind neemt iets in kracht af en waait matig uit het westen tot zuidwesten. Met een minimum temperatuur van 8 graden blijft het erg zacht.

Morgen is er weliswaar veel bewolking, maar het blijft overdag op de meeste plaatsten droog. De wind is matig van kracht en komt uit het westen tot zuidwesten. In de middag schommelt de temperatuur rond de 10 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag neemt de kans op enige regen weer toe, maar aanvankelijk is het nog veelal droog. Later in de nacht regent het dan weer op de meeste plaatsen. Het koelt af naar 7 à 8 graden.

Zondag in de ochtend nog grote kans op enige regen, maar in de middag volgen langere droge perioden, tot het later in de middag of avond opnieuw natter dreigt te worden. De wind is krachtig en waait zondag uit het zuidwesten. Met 11 graden is het erg zacht voor de tijd van het jaar.

Een groot deel van de volgende week blijft het sterk wisselvallig met vrijwel iedere dag kans op neerslag. In de loop van de week wordt het iets minder zacht.

Zaterdag: 60% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.  

Zondag:  60% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.   

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter