Jim Havenaar keert terug op oude nest bij TOGB

 

Na een aantal jaren buiten TOGB te hebben gevoetbald keert de inmiddels 26-jarige Jim Havenaar terug bij TOGB. De aanvaller komt over van zaterdag 1e klasser Xerxes/DZB. ”Ik denk dat het de juiste tijd is om weer lekker op het oude nest te gaan voetballen. De afgelopen 2 jaar zijn erg lastig en tegenvallend geweest, mede door een enkelbreuk die ik op liep. Daardoor het plezier wat kwijt geraakt in het voetballen. En de grootste kans om de “oude Jim” weer te worden is in mijn ogen in mijn vertrouwde omgeving.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.