IFC gelijk bij Juliana’31

0

Door een 1-1 gelijkspel in Malden bij het twee punten meer tellende Juliana´31 blijft IFC met een vijfde plaats in de rangschikking leuk meedoen in de hoofdklasse B.

IFC kon in deze wedstrijd niet beschikken over zijn geblesseerde aanvoerder Danny Slingerland wiens positie in het veld door Achraf el Hajouti werd overgenomen. Hoewel de eerste 20 minuten voor de meest scorende ploeg Juliana´31 uit de afdeling waren, lieten de Ambachters zien over een goed voetballende ploeg te beschikken. Iets over halverwege de eerste helft schoot Yoeri Rombouts na goed voorbereidend werk van Elson Rosario Almeida uit de draai de 0-1 stand op het scorebord.

In tegenstelling tot de eerste helft was de thuisploeg in de tweede helft voetballend wat beter. Zo´n tien minuten na de rust was het Jay van Boxtel die de stand in evenwicht bracht 1-1. In de slotfase van de wedstrijd kreeg IFC verdediger Marco Bouwman zijn 2e gele kaart te zien en moest de ploeg uit Zuid-Holland derhalve met tien man verder.

Dit leverde wel spanning op met nog een bal op de lat voor de thuisploeg en een geblokkeerd schot van Joey Grootenboer maar geen verandering in de eindstand op. Beide trainers konden na afloop leven met het gelijke spel.

Laat een antwoord achter