HOV/DJSCR walst over Taurus heen

0

De laatste wedstrijd tegen de studenten van Taurus stond op het programma voor HOV/DJSCR. Als HOV/DJSCR nog een rol van betekenis wilt gaan spelen in de 3e klas zondag moest het vandaag een goed resultaat behalen.  HOV/DJSCR begon heel geconcentreerd, gretig, met de opdracht om een goede wedstrijd op de mat neer te zetten. 

Na wat kansen gehad te hebben was het aanvoerder Rachid el Khalifi die de thuisploeg op voorsprong zette. Mooie actie waardoor de keeper van Taurus kansloos was 1-0. Na amper 10 minuten was de stand alweer 1-1 omdat de verdediging van HOV/DJSCR de dieptebal verkeerd verwerkte. Dit was tevens de ruststand van een leuke sportieve wedstrijd en tevens goed leidende scheidsrechter. 

Na de rust kwam HOV/DJSCR goed uit de kleedkamer en had zijn ploeg duidelijk toegesproken om vol voor de winst te spelen. Dit was goed te zien en dit resulteerde tot diverse mogelijkheden. In de 57e minuut schoot Hasan Ederneli met een mooi afstandschot de 2-1 op het bord. Na drie minuten was het alweer raak 3-1 door Rachid el Khalifi die door een goede uittrap van de goed keepende Mo Zanane werd weggestuurd. Na amper zes minuten spelen was het Maurice Vd Linden die van zich liet spelen 4-1. Vijf minuten later was het wederom Rachid el Khalifi die zijn hattrick maakte 5-1. Via een voorzet van Hasan Ederneli was het Maurice Vd Linden die 6-1 ervan maakte. Niet al te lang spelen HOV/DJSCR en Taurus de wedstrijd uit en was het de hattrick van Maurice Vd Linden 7-1. Al met al schoot Achmed Assaih de 8-1 binnen met een fraaie lob. HOV/DJSCR sluit de competitie in 2019 goed af en begint op 26 januari 2020 met een uitwedstrijd tegen DHL uit Delft. 

Namens de spelers en staf van HOV/ DJSCR wensen wij u een goed en sportief 2020 en zien de toeschouwers graag terug op sportpark de Bosdreef.

Laat een antwoord achter