Harry Rusken stopt aan einde van het seizoen bij v.v. Rockanje

4

Donderdagavond heeft Harry Rusken aan de Voetbal Technische Commissie laten weten dat hij zijn contract niet verlengd. Bij de huidige nummer 3 van de 4de klasse is er een stevige basis gelegd door veel jongens uit het dorp in te passen en de betrokkenheid bij de club te vergroten.

Harry Rusken denkt het komende half jaar nog de nodige stappen te kunnen maken met deze selectie, maar daarna zal de volgende trainer verder moeten bouwen. “Ik ga eens rustig kijken of er een volgende uitdaging op mijn pad komt”, aldus Harry Rusken.

Rusken was eerder onder andere trainer van OHVV, AGE en WFB.

4 Comments
 1. Michel Wiebes zegt

  Toevallig zeg ik denk volgend seizoen H’sluis.

 2. Ron van Neck zegt

  Op naar Hellevoetsluis 🙂

 3. Gert Potkamp zegt

  Haast wel zeker wanttrainer h sluis stopt

 4. Martijn van Wingerden zegt

  Jorie Bieren jammer voor jou en Joost van Ooijen dat deze man stopt! Jullie hebben nog samen bij Panathinaikos gespeeld toen Ruud Gullit daar nog speelde toch? Ook gelijk even deze vraag voorleggen aan badmintoncoach Stijn van Ooijen?

Laat een antwoord achter