GHVV’13 verliest in matig duel van RHS

0

Beide ploegen wisten vooraf wat er gedaan moest worden en dat is winnen om een beetje lucht te krijgen met de onderste plaatsen die “recht”geven op een plekje voor een klasse lager.  Binnen 5 minuten stond de 1 – 1 al op de borden . Danny Poldervaart schoot de fusieclub al na 2 minuten naar een 0 – 1 maar lang konden de mannen er niet van genieten want in minuut 5 kwam RHS al weer langszij. 

De ploeg van vertrekkende coach John Stougje was even de draad kwijt en het was dan ook niet te danken aan de bezoekers dat het maar 2 – 1 stond voor RHS maar aan de scherpte van RHS na 22 minuten. Na 35 minuten leek GHVV’13 zich aan de druk te onttrekken en via een snelle counter was het Jordy Breestraat die de 2 – 2 liet aantekenen .  Deze stand stond na 45 minuten op het scorebord en gingen beide ploegen aan de thee. 

Na de rust was het Rijnmond Hoogvliet Sport wat in eerste instantie de scepter zwaaide en kwam via een makkelijk gegeven vrije trap  op de zestien via de muur op 3 – 2.  Daarna kwam GHVV’13 door hard te werken weer in de wedstrijd maar echt kansen werd er niet gemaakt. De bezoekers waren wel de voetballende ploeg naar gelang de 2e helft verstreek maar daar pak je geen punten mee. 

Wat GHVV’13 niet lukte deed RHS wel , in de 75e minuut kreeg de thuisploeg 2 corners , de 1e was alleen Keeper Erwin van Trigt bij de les en corner 2 stond iedereen er bij en keken er naar hoe RHS de wedstrijd op slot gooide.  GHVV’13 probeerde nog wel de aansluitingstreffer te maken maar dat zat er in deze wedstrijd niet meer in. Na 90 minuten weer met lege handen en dus toch naar beneden blijven kijken.

De uitslagen vielen gunstig dit weekend maar dat zal niet altijd zo zijn en dus zal er zeker uit een ander vaatje getapt moeten worden om wat adempauze te krijgen . 

Volgende week thuis tegen VDL op Locatie Heenvliet en daarna de inhaal wedstrijd tegen HBSS.  

Laat een antwoord achter