Feyenoord uitgeschakeld in Europa

1

Het is Feyenoord niet gelukt om de poulefase door te komen. In Porto werd er met 3-2 verloren.

Na 15 minuten voetballen stonden de Rotterdammers al met 2-0 achter. Luis Diaz en een eigen doelpunt van Malacia zorgden ervoor dat het een kansloze wedstrijd leek te worden. Nog geen zeven minuten later stond het echter al 2-2. Eric Botteghin en Sam Larsson zorgden ervoor dat Feyenoord terug kwam in de wedstrijd. In de 33ste minuut keek Feyenoord alweer tegen een achterstand aan. Soares wist de 3-2 te maken. 

Ondanks nog enkele grote kansen van Feyenoord wist het niet meer tot scoren te komen. Feyenoord werd daardoor laatste met vijf punten in poule G en zal niet overwinteren in Europa. Porto en Rangers wisten zich wel te kwalificeren voor de volgende ronde.

1 reactie
  1. Ruud Seegers zegt

    chaos troef bij dit feyenoord. wie heeft die keeper gescout

Laat een antwoord achter