DVO’32 doet sportieve plicht, winst op Vierpolders

0

Vandaag op sportpark DVO’32 heeft de equipe van oefenmeester Ben Hoogwerf zijn sportieve plicht gedaan door te winnen van hekkensluiter Vierpolders.  Dit ging echter niet zonder slag of stoot want de Vlaardingers hadden flinke moeite de opponent opzij te zetten. Het begin was goed, Tim Kievit’s voorzet op Colin Pleijsier werd door de aanvaller achter zijn standbeen binnen gewerkt. 1-0 in de 1e minuut. Zie je wel dacht men waarschijnlijk de opmaat naar een grote zege maar dit bleek ijdele hoop. DVO’32 grossierde in onzorgvuldigheid, het tempo was te laag en de passing te zwak. Vierpolders knokte zich in de wedstrijd en DVO mocht zich gelukkig prijzen dat uit een scrimage de gelijkmaker uitbleef. Daarna pakte de thuisploeg het initiatief over en speelde zich naar diverse kansen met als hoogtepunt de inzet van Floris Keizerwaard die via de onderkant lat weer terug het veld in stuiterde. Maar goed de 2-0 bleef uit en zoals zo vaak nadat Tim Kievit weer eens onterecht voor buitenspel werd afgefloten prikte de gasten uit die ené spaarzame counter via Jesper Lakerveld de 1-1 erin. Een koude douche zo vlak voor de rust voor DVO’32.

Na de thee een feller DVO’32 wat de tegenstander terugdrong en de regie pakte. Echter het echte verschil kwam na 58 minuten toen Vierpolders nr 5 Daniel Kapaan de doorgebroken Tim Kievit tegen het gras werkte en er met rood af moest. Daarna ontspon zich een spelletje handbal , Vierpolders om de circel en DVO als aanvallende ploeg. Dit kon voor de rode lantaarndrager niet goed blijven gaan en that’s a fact. Een prachtige aanval met een assist van Walter Zomervrucht op Colin Pleijsier die knap zijn 2e van de middag scoorde en het pleit was beslist . Floris Keizerwaard stelde bot daarop Tim Kievit in staat de slagroom op de taart te doen en de 3-1 was een feit. Het vermelden waard was nog dat de 18 jarige Wassim Elmoussaoui zijn competitiedebuut mocht maken voor de Vlaardingers vandaag en dit verdienstelijk deed. DVO’32 voegt 3 punten aan het totaal toe en is toch met 4 overwinningen uit de laatste 5 wedstrijden aan een aardige serie bezig. Volgende week de laatste wedstrijd voor DVO’32 voor de winterstop als Rijnmond Hoogvliet Sport te gast is aan de marathonweg. Aanvang 14.30 uur komt dat zien. Gegroet en tot volgende week.

Scheidsrechter Scherpenhuysen gaf geel aan Pieter van der Veen en Nick Rutten van DVO’32 en Maikel Straatman en nog een speler van Vierpolders? En tevens direct rood voor Daniel Kapaan ( Vierpolders).

Zaterdag 7 December 2019 aanvang 14.30 uur   DVO’32- Vierpolders 3-1 (1-1)

Scoreverloop: 1e 1-0 Colin Pleijsier, 43e 1-1 Jesper Lakerveld, 62e 2-1 Colin Pleijsier, 65e 3-1 Tim Kievit.  

Opstelling DVO’32: Jochem van den Hoff, Pieter van der Veen, Atakan Karacoskun (c.) ( 45e Mark Verkade), Nick Rutten ( 72e Achraf Bouchrit) , Frank Boer, Wesley de Heij, Walter Zomervrucht ( 75e Wassim Elmoussaoui ), Ruud Durinck, Floris Keizerwaard, Colin Pleijsier, Tim Kievit.

Laat een antwoord achter