De werkploeg (99): Steeds Hooger

0

Ook dit seizoen zet Jan Schoonen namens VoetbalRotterdam de vrijwilligers van de werkploeg van een voetbalvereniging in de regio op de foto. Niet meer elke week, maar eens per maand zal een nieuwe reportage gemaakt worden, die elke tweede dinsdag van de maand op de site van VoetbalRotterdam zal verschijnen. Voor aflevering 99 is een bezoek afgelegd aan de Rotterdamse Voetbal- & Atletiek Vereniging Steeds Hooger, een Rotterdamse voetbalvereniging, opgericht in 1907, die met het eerste elftal uitkomt in de zondag vierdeklasse A.

De afspraak was gemaakt met bestuurslid Richard Steen, maar door miscommunicatie was op de dag dat wij een bezoek aflegden alleen Kees aanwezig. Kees is al ruim 45 jaar lid van Steeds Hooger. Hij is in het verleden 20 jaar kantinebeheerder geweest en is nu alle dagen in de weer om alles op de club, zowel binnen als buiten,  schoon en netjes te houden. Kees is niet het enige lid van de werkploeg, maar de anderen hebben we niet ontmoet.

Op de foto wilde Kees niet, dus we moeten het deze maand doen met foto’s van het prima opgeruimde complex aan de Kanaalweg in de wijk Blijdorp, dat slechts een veld omvat en een viertal kleedkamers. Niet al te veel als je bedenkt dat de club 7 seniorenelftallen heeft en een fikse jeugdafdeling. Twee jaar geleden is op dat veld kunstgras aangelegd en nu kunnen al die elftallen daar altijd op trainen en voetballen, ook met de huidige weersomstandigheden.

Laat een antwoord achter