Been tipt Feyenoord: ‘Hij is een absolute meerwaarde’

5

Mario Been zou het wel weten met welke twee spelers Feyenoord zich sowieso zou moeten versterken.

Bryan Linssen en Jeremain Lens moeten versterkingen gaan worden voor de Rotterdamse club. Lens zou in de winterstop al de overstap naar Feyenoord moeten maken. ”Hij kan overal voorin spelen en is een uitstekende speler. Hij is sterk en snel. Dick heeft bij Fenerbahce met hem gewerkt dus wie weet helpt dat”, zegt Been tegen Fox Sports.

Daarnaast moet Feyenoord vol gaan voor Bryan Linssen. De buitenspeler is al jaren smaakmaker bij Vitesse en heeft een hoog rendement. ”Hij wil echt graag voor Feyenoord spelen.  Zijn rendement is daarnaast een stuk hoger als die van Larsson. Linssen is een potentiële speler voor Feyenoord.”

 

5 Comments
 1. Piet Bronsteijn zegt

  Laat been nu niemand tippen

 2. Raymond Ernst zegt

  larsson heeft inder daad te weinig rendement.

 3. Werne Pronk zegt

  , ‘Been tipt’…… Als hij ja had gezegt toenhij gevraagt werd, had Been deze tip zelf kenne gebruiken. En nu, zo langs de lijn staan, is het wel heel erg makkelijk om Feyenoord ongevraagd tips te geven.

 4. Sjef Vissers zegt

  lens niet linsen wel

 5. Randy Boss zegt

  lens mag weg blijven

Laat een antwoord achter