ASWH stort na rust in bij Jong Sparta Rotterdam

0

ASWH gaat met een enorme kater de winterstop in. De Ambachters leken halverwege de uitwedstrijd bij Jong Sparta Rotterdam op weg om de slechte reeks te doorbreken, maar stortten na rust volledig in. Daardoor stapte de ploeg van trainer Rogier Veenstra met een dikke nederlaag de bus in (6-2).

Het zag er aanvankelijk nog allemaal zo goed uit op het Kasteel. ASWH speelde heel behoorlijk en stond na de eerste helft dan ook terecht op een 0-2 voorsprong door treffers van Sam van de Kreeke en Clarence Bijl. In de tweede helft waren de Ambachters zelfs in de buurt van een derde doelpunt. Die goal viel niet, waarna een fase van tien inktzwarte minuten aanbrak. Daarin bogen de Rotterdamse beloften de achterstand volledig om.

Het mentaal geknakte ASWH kreeg in de resterende tijd nog twee doffe dreunen te verwerken. Omdat de concurrentie onderin wel punten pakte, zag het er na afloop allemaal nog somberder uit voor het tweede deel van de competitie. Er wacht vanaf januari een loodzware opdracht om degradatie uit de tweede divisie nog af te wenden.

Jong Sparta Rotterdam – ASWH 6-2 (0-2). 14. 0-1 Sam van de Kreeke 40. 0-2 Clarence Bijl 59. 1-2 Gianni dos Santos 60. 2-2 Boyd Reith 66. 3-2 Bradly van Hoeven 69. 4-2 Boyd Reith 78. 5-2 Karim Loukili 88. 6-2 Darwin Heuvelman
Scheidsrechter: Shona Shukrula

Jong Sparta Rotterdam: Michael Fabrie; Boyd Reith, Abdallah Aberkane (78. Darwin Heuvelman), Levi Bouwense, Daan van Unen (46. Lorenzo Soares Fonseca); Joshua Sanches, Jaimy Brute, Sven Mijnans (41. Gianni dos Santos); Bradly van Hoeven, Ayoub Boukhari, Karim Loukili

ASWH: Michel Franken; Clarence Bijl, Gilmaro van de Werp, Josimar Lima, David Almeida; Jesper van den Bosch, Fabian Korporaal, Koen Wesdorp, Kenny Anderson (76. Nick Slotboom); Ismail Yildirim, Sam van de Kreeke (76. Lester Pires)

Laat een antwoord achter