Afstraffing voor Excelsior Maassluis bij HHC Hardenberg

0

Excelsior Maassluis is met grote cijfers onderuit gegaan in de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. Op Sportpark De Boshoek stopte de teller uiteindelijk bij 5-0. Waar de Tricolores vanuit de gewonnen wedstrijd van vorige week tegen Scheveningen (2-0 red.) met het nodige zelfvertrouwen richting het oosten van het land waren afgereisd werd al snel duidelijk dat het nooit een echte wedstrijd zou worden.

Net als in diverse eerdere wedstrijden dit seizoen kwam Excelsior Maassluis binnen het kwartier op achterstand en was de wedstrijd na goed 13 minuten spelen al gespeeld toen Ravelinho Junte zelfs zijn tweede treffer van de middag mocht maken. In het verloop van de eerste helft probeerde Excelsior Maassluis zich terug te vechten in de wedstrijd maar toen vlak voor het rustsignaal Serge Fatima simpel de 3-0 mocht binnen koppen was de wedstrijd definitief gespeeld.

Na rust gingen de Tricolores op zoek naar de aansluitingstreffer, kreeg het ook meteen een goede kans via Daan Blij maar wederom was HHC Hardenberg trefzeker bij de eerste de beste mogelijkheid van Jurjan Mannes (4-0). Een hard afstandsschot van wederom Jurjan Mannes zorgde uiteindelijk voor de 5-0 eindstand. Tussendoor had Rob van der Leij nog de lat geraakt voor HHC Hardenberg. Een wedstrijd om zeer snel te vergeten voor Excelsior Maassluis.

Werkelijk alles mislukte deze middag in Hardenberg en de supporters die deze verre reis hadden gemaakt richting De Boshoek zullen spijt hebben gehad van deze onderneming. Dit was een vertoning die simpelweg Excelsior Maassluis onwaardig was.

Aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen Quick Boys zal er uit een ander vaatje moeten worden getapt en zal de ploeg haar rug moeten gaan rechten. De aftrap op Sportpark Nieuw Zuid zal om 15.00 uur plaatsvinden.

Laat een antwoord achter