ZBVH gelijk tegen GOZ

0

ZBVH is erin geslaagd om koploper GOZ het eerste puntenverlies van het seizoen toe te dienen. Op sportpark Hercules hield het de Mijnsheerenlanders op 0-0.

Het moeilijk bespeelbare veld zorgde voor beide teams voor een wat onwennige start. Het was ZBVH dat als eerst gevaarlijk kon worden. Achtereenvolgens Wessel Schouwink en Mels van de Lavoir kwamen echter een teenlengte tekort om te scoren. Beide keren was Davey Lodder de aangever. Ferdinand Cats schoot een vrije trap rakelings naast.

Aan de andere kant kon GOZ van dichtbij uithalen, maar dit schot werd geblokt. Zo werd zonder doelpunten de rust bereikt in een wedstrijd waarin ZBVH licht de bovenliggende partij was.

Na de thee bleef dit spelbeeld ongewijzigd. Robin Konijnendijk kreeg in het zestienmetergebied kans om uit te halen, maar vond de GOZ-doelman. Aan de andere kant moest Yarno Teuling een aantal keer in actie komen bij schoten van de GOZ-voorhoede. Even later had ZBVH pech dat het niet op voorsprong kwam. Een kopbal van Wessel Schouwink eindigde op de kruising.

Vijf minuten voor het eindsignaal was de grootste kans van de wedstrijd voor GOZ. Na een corner kreeg de mee opgekomen centrale verdediger twee meter voor het doel de bal voor zijn voeten, maar schoot over. Hiermee eindigde de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel. Geconcludeerd kan worden dat ZBVH zichzelf net als de vorige wedstrijden vergat te belonen, maar dat resultaten snel zullen volgen als het zo blijft voetballen.

Laat een antwoord achter