Weer forse nederlaag voor Piershil

Piershil heeft net als in de vorige uitwedstrijd tegen Hekelingen een forse 10-0 nederlaag geleden op bezoek bij Abbenbroek. De gedreven ploeg van trainer John van der Toorn vocht voor wat het waard was, bij een 2-0 achterstand halverwege leek er nog van alles mogelijk.

Binnen 10 minuten in de tweede helft stond er echter 7-0 op het scorebord en diende een nieuw debacle zich aan. ,,Door alle arbeid voor rust bleek de pijp in deel twee al snel leeg. Door een gebrek aan wissels kon ik dat ook niet opvangen”, zo keek de Piershilse trainer terug. In dat opzicht viel de nederlaag met dubbele cijfers nog mee, ook al heerste de mening dat dit te vermijden was. ,,In mijn ogen een te hoge eindstand, geen enkele speler in mijn team haalde een onvoldoende vandaag”. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inloggen op VoetbalRotterdam.nl

Voer onderstaand uw gegevens in

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.