Van den Ham kritisch op samenwerking met Feyenoord

7

Het perspectief is niet heel goed bij FC Dordrecht. De club staat laatste in de Keuken Kampioen Divisie en bijzonder vol zijn de tribunes aan de Krommedijk niet. Aan de andere kant is er geen beter instapmoment voor Harry van den Ham om aan de slag als technisch manager van FC Dordrecht. “Dordrecht is mijn clubje.”

Van den Ham heeft nog weinig contact gehad met de spelers uit de huidige selectie, maar als hij naar de ploeg kijkt, heeft hij wel zijn vraagtekens bij het niveau van de huurlingen van Feyenoord. “Zijn deze spelers de spelers die we nodig hadden bij Dordrecht? Ik ben ooit eens met Martin van Geel gaan praten over Matthew Steenvoorden. Dat was een topper voor ons. Hopelijk gaat het weer deze kant op.

Als je zo’n samenwerking wil aangaan, moet je er allebei beter van worden. Zijn deze spelers klaar om naar Feyenoord 1 te gaan? Dat denk ik niet. Als we zo’n samenwerking hebben, moeten we er wel beiden beter van worden.”

7 Comments
 1. Lars Pieters zegt

  Graag of niet pim

 2. Fred Versteeg zegt

  Pfff loser cluppie , wat moet Feyenoord ermee

 3. Harry Prins zegt

  mee stoppen , heeft geen nut.

 4. Adrie de Weerdt zegt

  Wat lul je van der ham het is al te gek voor woorden dat je niet eens zonder hulp een wedstrijd kan winnen en dan krijg je hulp en dan gaan zeuren kijk naar je staf die niet eens een amateur club kan laten voetballen

 5. Erik Kruithof zegt

  Wie

 6. John Jacobs zegt

  licentie maar overdragen aan Jong Feyenoord.

 7. Martin Van Hengel zegt

Laat een antwoord achter