Twee Feyenoorders bij selectie Oranje; Vilhena wederom gepasseerd

3

Feyenoord levert twee internationals voor de belangrijke EK-Kwalificatiewedstrijden van het Nederlands Elftal.  Steven Berghuis en Kenneth Vermeer zullen afreizen naar de nationale ploeg.

AZ-spelers Calvin Stengs en Myron Boadu zijn door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de 25 man sterke Oranjeselectie voor de EK-kwalificatieduels met Noord-Ierland en Estland. Voor de twintigjarige Stengs, die ook al op de voorlopige lijst stond, is het zijn eerste uitverkiezing voor het Nederlands elftal. Dat laatste geldt ook voor Myron Boadu (18), maar in tegenstelling tot zijn clubgenoot maakte hij geen deel uit van de 28-koppige voorselectie.

Marco Bizot (AZ), Hans Hateboer (Atalanta Bergamo), Donyell Malen (PSV) en Tonny Vilhena (Krasnodar) die wel op voorlopige lijst stonden, ontvingen deze keer geen uitnodiging. Mohamed Ihattaren, die onlangs voor Nederland koos, behoort evenmin tot het keurkorps van Koeman. De bondscoach en de PSV-middenvelder hebben dit in onderling overleg besloten.

https://twitter.com/OnsOranje/status/1192758849603821569

3 Comments
  1. Ramona Aalders zegt

    alleen opgeroepen om de bank warm te houden

  2. Wim Altena zegt

    Vilhena heeft voor de verkeerde club in het verkeerde land gekozen

  3. Dennis Wiegeraad zegt

    Ze snappen het nog steeds niet, Vilhena is de beste Feyenoorder

Laat een antwoord achter