Tim Mackloet 250 keer in DBGC 1

0

Zaterdag 9 november speelde Tim Mackloet zijn 250ste wedstrijd in de hoofdmacht van DBGC. De teamcaptain werd voor de wedstrijd tegen Yerseke toegesproken door DBGC-voorzitter René van den Berg. Hij bedankte Tim voor zijn trouw aan de club en refereerde met het oog op de leeftijd van Tim (26) aan de jubilaris die hem het vorige seizoen voorafging: de inmiddels 41-jarige Wilko Pulleman.

Vervolgens deed de voorzitter een gepast stapje terug om ruimte te maken voor Tims vriendin Rianne. Zij sprak hem toe en complimenteerde hem met zijn carrière, clubtrouw en kameraadschap met zijn teamgenoten. Er waren bloemen, een fotocollage en een attentie vergezeld van de kanttekening dat Tim, als het aan Rianne ligt, niet persé tot zijn 41ste hoeft door te gaan in DBGC-1.

Een bekroning voor de jubilaris met een overwinning op Yerseke zat er niet in, maar gelukkig voor Tim werd er niet verloren : 1-1 was de eindstand.

Laat een antwoord achter