Theo de Boon vertrekt bij Nivo Sparta

0

Nivo Sparta en hoofdtrainer Theo de Boon nemen na dit seizoen afscheid van elkaar. ‘In goed overleg’, zo is door de club dinsdagavond naar buiten gebracht.

De Boon heeft er in juni 2020 drie jaar op zitten bij de club uit Zaltbommel. Theo de Boon werd afgelopen seizoen met Nivo Sparta kampioen van de 2e klasse F. Hiermee was, na een afwezigheid van vijf seizoenen, de felbegeerde promotie naar de eerste klasse een feit.

In het huidige seizoen loopt het (nog) niet op rolletjes. Mede door een uitpuilende ziekenboeg staat Nivo Sparta samen met het Dordtse Oranje Wit in 1C onderaan.

Bestuur en TC van Nivo hebben er echter alle vertrouwen in dat De Boon een eersteklasser achterlaat. Theo de Boon werkte eerder als trainer bij onder meer SV Meerkerk, Hardinxveld, Sleeuwijk, Nieuw-Lekkerland, TOGR, RVVH en Capelle.

Laat een antwoord achter