sv Charlois drukt Deltasport dieper in zorgen

2

Deltasport is er zaterdagmiddag op eigen veld niet in geslaagd punten over te houden aan de ontmoeting met middenmoter Charlois uit Rotterdam. De ploeg van Ton Pattinama verloor met 1-3. 

De derde nederlaag op rij. De Vlaardingse tweedeklasser beleeft een moeilijke seizoenstart in zaterdag tweede klasse D. Deltasport begon twee wedstrijden later aan de competitie vanwege wanordelijkheden tijdens een bekerwedstrijd tegen HMSH uit Den Haag, maar die gedwongen rustperiode lijkt niet bepaald positief uit te pakken voor de Vlaardingers.

Voor de derde keer op rij verloor Deltasport zaterdagmiddag van tegenstander met meer mogelijkheden, waardoor de Vlaardingers nu op een voorlaatste plaats terug te vinden zijn. Alleen De Zwever behaalde nog minder punten (5). Volgende week krijgt ‘Delta’ de kans zich te revancheren. De Vlaardingers spelen dan thuis tegen Strijen.

2 Comments
  1. Jelmer Verwater zegt

    Kop op Glenn !! Jim Robert Ramon

  2. Siebe Verwater zegt

    Perry Jessy

Laat een antwoord achter