18 Comments
 1. Henk Vos zegt

  Goed gedaan

 2. Luígi Edson Nunes zegt

  Top gehandeld gozer

 3. Claudia Kalishoek zegt

  Een scheidsrechter met ballen!!! TOP gozert

 4. Paul Derks zegt

  Hij had die wedstrijd definitief moeten staken

 5. Frans van Meggelen zegt

  Geweldige scheidsrechter die zo reageert.

 6. Peet Fister zegt

  Dit gebeurd elk weekend in Italië

 7. Ella Gallardo Olivas Ravestein zegt

  Ze kunnen wel overal wat achter zoeken. Niet normaal.

 8. Alexandra Wezendonk zegt

  Definitief moeten staken en over spelen zonder FC Den Bosch publiek.

 9. Andressa Lorrany zegt
 10. Marielle van Rooij zegt

  Goed gefloten!!

 11. Alfred Valster zegt

  Goed gereageerd nu de KNVB aan zet een aantal wedstrijden zonder publiek misschien???

 12. Roosje Behren zegt

  Goed zo

 13. Peter Post zegt

  Laat ik voorop stellen dat het een goede zaak is op te treden tegen dit soort uitwassen en ik tegen racisme ben!

  Vraag ik mij af waarom het in de media etc altijd alleen maar hier over gaat, nooit heb ik gelezen dat er werd opgeroepen maatregelen te nemen als word gescandeerd dat iemands moeder een k…hoer is of een Blanke speler een k…hond zo kan ik nog meer voorbeelden geven masr is dit echt minder erg en zo ja, waarom dan ?

 14. Martin Collens zegt

  Valt mij vooral op dat het gegeven van het besproken racistische element een poos weg leek te zijn. Maar nadat Nederland namens het Nederlands elftal zich weer eens plaatsen voor een eind toernooi het toch ineens weer oplaait.
  Kan ik het nog altijd mis hebben, maar zwakke geesten die zich schuldig maken aan in dit geval racistische uitingen die speculeren vrijwel altijd op het gegeven om ergens te gaan zitten kloten om zo euforie van een natie of een select groepje die een feessie wensen te vieren te dwarsbomen. Dat dus inhoud dat de dwaasjes het bewust gericht doen. Zo je die als opsporingsbeambte in de donder grijpt dan kan je ze net zo goed voor het leven weg proppen inmetselen of wat want in alle anderen gevallen kan je wachten op weer gekloot van nietsnutten die een absolute min waarde hebben voor het medemens en de maatschappij.
  Levenslang stadion verbod in een dooddoener want de gek blijft de gek die dan elders weer opduikt. Doodziek wordt je er van alle Goden ook.
  Dat de wettelijke macht nu maar eens geen watjes mentaliteit nastreeft en door pakt zoals dat al lang gelee gedaan had dienen te worden… het afschrik model. Betrek desnoods de massa erbij, wat vinden die er van om tuig weg te blazen. Ik ben voor, dus de overheid kan een flinke stap maken om de boel eens echt te zuiveren.

 15. Erik Bakker zegt

  ❤️

 16. Roy Brinkman zegt

  Caesaro

 17. Nico Mos zegt

  Dan had je nooit meer moeten beginne, pik, maar definitief moeten stoppen!

 18. Richard Asjemenou zegt

  Goed gedaan
  Hadden alle scheids maar dat lef

Laat een antwoord achter