Rijsoord naar DHSC

0

De overwinning vorige week tegen hoogvlieger DUNO smaakte lekker. Vooraf zeker niet verwacht maar stiekem misschien wel gehoopt. Natuurlijk, DUNO had het verschil kunnen (en moeten) maken in de eerste helft, maar als dat niet gebeurd dan blijkt dat de enige goal van deze middag voldoende was om de overwinning bij te schrijven. En feitelijk was dat op basis van een goede tweede helft nog eens verdiend ook.

Dit weekend ligt er eigenlijk gewoon weer een nieuwe uitdaging voor het team van Marco van Rijn. DHSC (Dos Holland Stichtse Boys Combinatie) uit Utrecht is dan de tegenstander van de “kraaien”. De ploeg van trainer John Vink die, als promovendus, uitstekend presteert in de hoofdklasse en inmiddels op een keurige (gedeelde) tweede plaats staat en ook nog kans heeft om de eerste periode binnen te halen. Dan zijn ze wel afhankelijk van het resultaat tussen Achiles Veen en AZSV en zullen ze zelf in ieder geval van Rijsoord moeten winnen.

Of het reëel is om van Rijsoord weer een positief resultaat te verwachten weten we pas op zaterdagmiddag om half 5. De wedstrijd in Utrecht staat onder leiding van de heer Henshuijs en begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Thorbeckelaan.

Laat een antwoord achter