Rijnmond HS afgetroefd door VFC

0
Rijnmond HS is er niet in geslaagd van VFC te winnen. Aan de Botreep werd het met 1-3 afgetroefd.
 
De wedstrijd was twaalf minuten oud en er stond al 0-2 op het bord. Na 10 minuten kopte Nino Netten de eerste treffer binnen. Twee minuten later scoorde VFC-debutant Coen Bokx de 0-2 met een mooie volley.  Rijnmond HS deed na ruim een half uur iets terug. Lorenzo Kranenburg maakte 1-2 na een mooie steekpass van Runell Martes.
 
Als Django Binder na een kwartier in de tweede helft zijn tweede gele kaart krijgt, lijkt het een onmogelijke opgave te worden voor Rijnmond HS.  Zes minuten na de rode kaart scoort Joep Pranger 1-3, waardoor hij het duel in het slot gooide.
 
Scheidsrechter Achterberg floot prima en gaf twee keer geel aan Django Binder (Rijnmond HS) en één keer geel aan Kevin Betcke (VFC)

Rijnmond Hoogvliet Sport: Gino-vanni Boom, Romeo Rommy, Tom Beker, Django Binder, Joshua Olymph, Lyshon Leona, Runell Martes, Vincent van Bolhuis (’80 Mitchell de Wit), Michael Birnie, Justin Snijders (’73 Stefan de Kovel), Lorenzo Kranenburg

Laat een antwoord achter