Piershil dicht bij stunt tegen Goudswaardse Boys

0

Piershil heeft de derby tegen Goudswaardse Boys met 1-4 verloren, na een 1-2 achterstand halverwege. ,,Deze geflatteerde uitslag doet vermoeden dat Piershil veel minder was, maar dat was zeker niet het geval”, zo verklaarde Piershil-trainer John van der Toorn na afloop.

Op een druk bezocht terrein sloeg het opkomstvuurwerk snel over op het veld, bij de eerste beste aanval zette Carlos een verrassende 1-0 op het scorebord. In het half uur daarna was er van kwaliteitsverschil nauwelijks sprake. Piershil combineerde en hield zich aan de afspraken, het spel van Goudswaard bevestigde de eveneens tegenvallende matige competitiestart. ,,Na 32 minuten kwam Goudswaard uit het niets terug, de zwak ingeschoten bal zorgde voor een onverdiende 1-1”. Na die treffer van Bart Dam bepaalde Benjamin Eenkhoorn, wederom uit het niets en niet onderbouwd door goed spel, de ruststand op 1-2.

,,Er was niets aan de hand voor ons. Als we zo zouden spelen in de tweede helft bleef een verrassing mogelijk voor ons”, zo keek Van der Toorn Terug. De thuisploeg, zo groen als gras op seniorenniveau, lukt het echter niet om tegenslagen te overwinnen. Het bleef lang spannend in de tweede helft, pas toen Piershil ging wisselen om iets te forceren werd het pleit beslecht. Ricardo Hoogwerf scoorde 1-3 en vlak voor tijd schoot Joeri Heistek voor de statistieken nog 1-4 binnen. ,,Wederom waren we er dicht bij, telkens missen we net dat laatste beetje om de punten op de Molendijk te houden”.

Laat een antwoord achter