Miniklassieker Feyenoord O19 in De Kuip

1

De wedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Ajax Onder 19 wordt dit seizoen in De Kuip gespeeld.

De mini-Klassieker op zaterdag 7 december (aanvang 14:30 uur) is toegankelijk voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes. SC Feyenoord 1 speelt op zaterdag 7 december een wedstrijd op het hoofdveld van Varkenoord.

Mede om die reden is besloten om de kraker tussen de Onder 19-teams van Feyenoord en Ajax in de bijzondere ambiance van De Kuip te laten plaatsvinden. De Kuip wordt op deze dag beperkt opengesteld: supporters kunnen kaarten bestellen voor de vakken W1, W2, W3 en W4. De tickets zijn gratis verkrijgbaar via de online Feyenoord Ticketshop.

1 reactie
  1. Martin de Hoop zegt

    Erik-Syl Dobber-De Hoop Jordy Dobber

Laat een antwoord achter