Maurice van der Linden schiet HOV/DJSCR naar winst

2

Vandaag 24-11-2019 staat de competitie wedstrijd Full Speed – HOV/DJSCR op het programma. Full Speed had de vorige wedstrijd de 1e periode gewonnen en wilde de goede reeks doorzetten. HOV/DJSCR had als opdracht meegekregen als groep te gaan spelen. Al was het Full Speed die elke keer voor het doel van Mo Zanane kwam. De doelman wist zijn ploeg de eerste helft meerdere malen op de been te houden.

Was het de doelman niet dan waren de medespelers er om te redden. Het veldspel ging over en weer waar Full Speed er met het betere veldspel gevaarlijk uitkwam. HOV/DJSCR bleef compact spelen en creëerde ook wat kansjes. Maar al met al gingen beide ploegen met een ruststand van 0-0 de kleedkamers opzoeken. 

Na de rust kwam HOV/DJSCR sterk uit de kleedkamer en rook dat er wat te halen was tegen de koploper. Er waren wederom kansen voor de thuisploeg die telkens op doelman Zanane stuitte. Het einde van de wedstrijd kwam in zicht waardoor de mannen van oefenmeester Aitor Spetter er steeds meer in ging geloven om de punten mee te nemen naar Crooswijk. Uiteindelijk werd Maurice van der Linden op snelheid weggestuurd en die schoot de 0-1 binnen. Volkomen verdient kwamen de Crooswijkers op voorsprong. Nog geen 2 minuten later lag de bal op de stip omdat Maurice van der Linden werd gevloerd in het zestienmetergebied. De scheidsrechter wees direct naar de stip. Rachid el Khalifi kon de 0-2 op het bord zetten maar de doelman van Full Speed stopte de penalty. Nog een moment voor Full Speed en de scheidsrechter floot direct af en de winst ging terecht naar HOV/DJSCR die als leeuwen gevochten hebben voor de overwinning.

Volgende week is Kethel Spaland de tegenstander die naar sportpark “de Bosdreef” komt. 

2 Comments
  1. Richard Feenstra zegt

    Maurice Van Der Linden lekker bezig!

  2. Jan Streefkerk zegt

    Netjes Maurice

Laat een antwoord achter