Leen’s voetbalweersverwachting: Vrijwel droog en rustig weekend

0

Vandaag bleef het afgezien van een lichte bui overwegend droog. Het werd 8 graden.

Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Lokaal kan er mist ontstaan. Bij weinig wind koelt het af tot rond het vriespunt met grote kans op vorst aan de grond.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. Er staat maar een zwakke wind uit het oosten tot zuidoosten. In de middag loopt de temperatuur op naar 8 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het tijdens opklaringen af naar rond het vriespunt met opnieuw kans op vorst aan de grond. Er komen echter meer wolkenvelden voor dan in de voorgaande nacht.

Zondag overdag droog met wolkenvelden en slechts af en toe zon. Het blijft wel vrijwel overal droog. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De aangevoerde lucht is nog wat kouder. Het wordt maar 5 graden.

In de nacht naar maandag wolkenvelden en minima rond de +1. Er is maar een kleine kans op vorst aan de grond vanwege de bewolking.

Maandag is het wisselend bewolkt en het blijft droog. De wind is maar zwak en waait uit het noorden tot noordwesten. Met 8 graden is het weer minder koud.

Zaterdag: 90% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.  

Zondag:  90% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.   

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter