Jong Feyenoord met piepjonge selectie naar Engeland

2

Jong Feyenoord-trainer Arnold Scholten reist met een piepjonge selectie af naar Engeland. Daar speelt de beloftenploeg – met voornamelijk spelers van Feyenoord Onder 19 – donderdagavond het derde en laatste groepsduel in de groepsfase van de Premier League International Cup tegen Jong Derby County.

Om uitzicht te houden op een plek in de knock-outfase moet er gewonnen worden van de Engelsen. Jong Feyenoord staat na twee speelronden op drie punten, na een nederlaag tegen Jong AS Monaco (3-1) en een zege op Jong Southampton (1-2).

Jong Feyenoord speelt donderdag in het Loughborough University Stadium, waar om 20:00 uur (Nederlandse tijd) het eerste fluitsignaal zal klinken. Een voorbeschouwend interview met trainer Arnold Scholten bekijk je in de videospeler.

Selectie Jong Feyenoord: Achraf El Bouchataoui, Robyn Esajas, Ömer Gündüz, Denzel Hall, Quilindschy Hartman, Ramon Hendriks, Rodney Huijgen, Rychaintelo Knoll, Joey Koorevaar, Enrique van der Lubbe, Splinter de Mooij, Noah Naujoks, Aimé Omgba, Devin Remie, Sem Valk, Twan van der Zeeuw, Sven Zitman.

2 Comments
  1. Leon van der Leest zegt

    Uit bij Southampton werd heel het team gedragen door Wouter Burger, die zullen ze wel missen!

  2. Gerard van Hove zegt

    Stuur nou je sterkste team. De jeugd wordt toch niet gebruikt in Feyenoord 1.

Laat een antwoord achter