Jong Excelsior te sterk voor FC Dordrecht

0

Joël Zwarts was gisteren belangrijk voor Excelsior 2 in de thuiswedstrijd tegen zijn oude club FC Dordrecht. Halverwege keken de Rotterdammers nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar uiteindelijk werd toch verdiend met 3-2 gewonnen.

Kantelde

Zwarts opende al na zes minuten de score, door de Dordtse doelman uit te spelen. Er kwamen daarna nog wat kansjes, maar rond de 36e minuut kantelde de wedstrijd. Eerst kregen de gasten een strafschop, die door Gaultier Overman werd benut. Binnen een minuut zorgde Nelson Amadin ook nog voor 1-2.

Solo

Na een uur spelen kwam Excelsior 2 opnieuw op voorsprong. Nu was het Sander Fischer die een vrije trap binnenkopte. Een kwartier voor tijd besliste Zwarts het duel definitief in Rotterdams voordeel, door een solo met zijn tweede treffer van de avond af te ronden.

Laat een antwoord achter