Jens Toornstra: ‘We moeten de poule weer openbreken’

3

Ondanks dat Feyenoord laatste staat in de Europa League poule, is het voor Jens Toornstra een uitgemaakte zaak wat er donderdagavond thuis tegen Young Boys moet gebeuren. “Het is voor ons nodig om te winnen en zo de poule weer open te breken.”

Toornstra heeft de lessen van de nederlaag in de uitwedstrijd in Zwitserland onthouden. “We hadden veel de bal zonder veel te creëren. Zij speelden vooral de tweede helft heel compact, wachtend op de counter waarin ze heel snel zijn. Voor morgen is het belangrijk dat we niet onnodig balverlies leiden en zo counters inleiden.”

3 Comments
 1. De Jong Pieter zegt

  Graag

 2. Bas de Winter zegt

  Ja dat is op zeker,
  Bij verlies is hét over én uit in deze poule.

 3. Marijke Bazen-Reudink zegt

  Veel succes toegewenst groetjes Marijke Bazen uit Hendrik IdoAmbacht

Laat een antwoord achter