HOV/DJSCR wint van Stompwijk

0
Op het zonnige sportpark de Bosdreef moesten de spelers van trainer Aitor Spetter aantreden tegen Stompwijk. Twee voetballende ploegen wilde vandaag maar één ding een overwinning bijschrijven en wat stijgen op de ranglijst. Na wat mogelijkheden van HOV/DJSCR was het Jack Elkins die de 1-0 op het scorebord zette. De ploeg van Aitor Spetter drukte door en ging verder. Het leverde meer kansen op maar deze werden niet benut. De rust kwam steeds dichterbij HOV/DJSCR en Stompwijk geloofde het wel en gingen rusten met een stand van 1-0 in het voordeel van de Crooswijkse ploeg.
 
Na de rust kwam Stompwijk sterk uit de kleedkamer. Dit resulteerde tot mogelijkheden voor Stompwijk. Na 60 minuten stond de gelijkmaker op het bord 1-1. De verdediging was verrast en moest HOV/ DJSCR opnieuw beginnen om de overwinning binnen te slepen. Het was uiteindelijk aanvoerder Rachid el Khalifi die HOV/ DJSCR in de veilige haven schoot 2-1. Na diverse mogelijkheden van de beide ploegen vond de scheidsrechter het welletjes en floot voor het einde van de sportieve wedstrijd. Al met al heeft HOV/DJSCR gestreden op alle fronten voor de overwinning. Volgende week is HOV/ DJSCR vrij. Weekend erop gaan de mannen van Aitor Spetter op bezoek bij lijstaanvoerder Full Speed. 

Laat een antwoord achter