GHVV’13 weet het net te vinden en verliest van Vlotbrug

0

Bij winst op Vlotbrug zou het gat naar onderen wel eens zo groot kunnen worden dat je stiekem ook volgend jaar 3e klasse zou spelen en gezien de komst van een prachtig nieuw complex zou dat goed uit komen.

De start van GHVV’13 was overdonderend en Vlotbrug was echt zoekende hoe ze zich hier uit zouden werken. In het eerste kwartier kreeg de ploeg van John Stougje een hand vol 100% kansen waarvan er maar 1 inging en gescoord werd door Danny Poldervaart . 

Na 20 minuten kreeg Vlotbrug zijn 1e kans en dat moest eigenlijk een waarschuwing zijn voor de onze mannen.  5 minuten later was het dan wel raak voor de thuisploeg. Even te laat reageren en Vlotbrug schoof de bal tegen het net voor de 1 – 1.  GHVV’13 was het in eens helemaal kwijt . De duels werden verloren en de snelheid in het spel zakte bedenkelijk weg. 

In minuut 29 kreeg de thuisploeg een vrije trap rond de zestien , die snel genomen werd en weer stonden we er en keken er naar. 2 – 1 . In de resterende 15 minuten was Vlotbrug helemaal opgeleefd en drukte GHVV’13 op snelheid en druk terug op eigen helft. Weer stonden we achter bij de rust door niet alert te reageren op wat de tegenstander doet. 

Na de rust probeerde GHVV’13 het wel om de bakens te verzetten maar het leek wel of het geloof weg was. 

Passes over 10 a 12 meter kwamen niet meer aan en hoe meer de wedstrijd vorderde hoe meer iedereen maar naar voren liep. Het verband was er duidelijk uit. Het was aan Keeper Erwin van Trigt te danken dat we nog in de wedstrijd zaten want de counters waren niet gevarieerd maar wel heel snel waar onze verdedigers iets wat snelheid te kort kwamen.  Het zou dus eerder 3 – 1 worden dan 2 – 2 want GHVV’13 kwam niet echt gevaarlijk meer voor de goal van Vlotbrug. 

GHVV’13 stond na 90 minuten met lege handen en moet echt met een schuin oog naar beneden kijken en hoe anders zou het zijn geweest als je er maar 50 % van de kansen in geschoten had in de eerste 15 minuten. Maar dat is weer achteraf kijken en misschien wel makkelijk praten als je aan de zijlijn staat .

Volgende week spelen we een thuis wedstrijd tegen het Schiedamse HBSS die zeker oog heeft om hoger te gaan voetballen. De wedstrijd staat gepland op Heenvliet om 14.30 uur 

Laat een antwoord achter