Excelsior Maassluis verlengt contract met Dogan Corneille

0

Excelsior Maassluis heeft overeenstemming bereikt met hoofdtrainer Dogan Corneille over de verlenging van zijn contract.

De oefenmeester tekent voor één seizoen bij op Sportpark Dijkpolder en zal zodoende volgend seizoen beginnen aan zijn derde seizoen bij de Tricolores.

Dogan Corneille begon vorig seizoen aan zijn eerste seizoen bij Excelsior Maassluis en kende hierin meteen veel successen. Zo werd met aantrekkelijk aanvallend voetbal een knappe tweede plaats op de ranglijst van de Tweede Divisie behaald en werd in juni de Voetbal Rijnmond Cup gewonnen. Daarnaast liet Corneille diverse jongens vanuit de eigen jeugdopleiding hun debuut maken.

,,Dogan ligt goed in de spelersgroep en werkt tevens goed samen met zijn staf”, ligt Technisch Manager Niels Redert de verlening van de hoofdtrainer toe. ,,Belangrijk vinden wij dat Dogan zowel individueel als in teamverband spelers beter maakt. Daarnaast heeft hij oog voor onze jeugd en geeft hij deze jongens de kans. Dit blijkt wel uit de hoeveelheid talentvolle spelers die hij in de afgelopen 1,5 jaar heeft laten debuteren.” aldus Redert.

De hoofdtrainer zelf is ook content met de contractverlenging. ,,Het is fijn dat mijn verlenging binnen de club breed gedragen wordt en het blijft bijzonder eervol om bij Excelsior Maassluis werkzaam te mogen zijn. Daarnaast zit er nog veel rek in de huidige talentvolle selectie en zullen we iedere wedstrijd weer een hele lastige ploeg zijn om te verslaan. Het is prachtig om op dit niveau trainer te zijn.” zegt Corneille.

Ook voorzitter Gert-Jan Bunt is blij dat Dogan Corneille aan Excelsior M verbonden blijft als hoofdtrainer. ,,We zijn zeer tevreden over samenwerking met Dogan. Los van de prestaties vinden wij hem een goede trainer en verkoopt hij de club uitstekend naar de buitenwereld. Tevens is hij een prettig mens en zien we beiden nog ruimte voor een verdere groei.”

Laat een antwoord achter