Eric Meijers (VVSB) per direct naar Spakenburg

0

VVSB-trainer Eric Meijers vertrekt per direct naar Spakenburg. De Noordwijkerhoutse spelersgroep is donderdagavond ingelicht. De taken van de hoofdtrainer worden voorlopig waargenomen door assistent-trainer Patrick van de Fits samen met keeperstrainer Huug van Duijn en oud-speler Steef Kraaijvanger. Volgens Omroep West ontvangt VVSB een afkoopsom van Spakenburg.

Spakenburg was op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van John de Wolf. Die verruilde de tweededivisionist voor het assistentschap bij Feyenoord. Meijers kwam in november 2018 naar VVSB als opvolger van Jack Honsbeek. Die werd op non-actief gesteld na een dramatische start van de Tweede Divisie in seizoen 2018/2019. De Nijmegenaar hield VVSB nog bijna in de Tweede Divisie, maar werd met de Noordwijkerhouters uitgeschakeld in de nacompetitie tegen Quick Boys.

Spakenburg meldt op de clubwebsite dat VVSB zich ‘zeer coulant en meewerkend’ heeft opgesteld. Meijers heeft een contract ondertekent dat hem tot 2021 aan de Spakenburgse club bindt. Meijers was in het verleden trainer bij onder andere Helmond Sport, Achilles ’29 en JVC Cuijk. In 2012 ontving de 56-jarige trainer de Rinus Michels Award voor beste amateurtrainer van Nederland.

Laat een antwoord achter