Eerste nederlaag voor Jong Feyenoord

2

Jong Feyenoord heeft dinsdagmiddag in de reservecompetitie groep A een pijnlijke nederlaag geleden tegen Jong FC Emmen. De Rotterdamse belofteploeg verloor op Varkenoord met 3-0 van het team uit Drenthe.

In de eerste helft stond Jong Feyenoord al met 2-0 achter na treffers van Freddy Quispel en voormalig FC Dordrecht-spits Jafar Arias. Tijdens de tweede helft pikte Arias via een strafschop nog een doelpunt mee.

Na acht wedstrijden in de reservecompetitie groep A blijft Jong Feyenoord derde met vijftien punten. Het is de eerste nederlaag in deze competitie. Bij winst was Jong Feyenoord koploper geworden.

2 Comments
  1. Andre Thijen zegt

    Altijd lastig Emmen thuis

  2. Jan Tourné zegt

    Het was niet om aan te zien☹️☹️☹️

Laat een antwoord achter